Deze unlimited 7 steelstofzuiger van Bosch (BCS711A) mogen testen.
Het voelt aan als een degelijke stofzuiger met een kleine opvangbak en leuke features zoals de verlichting. Groot voordeel is dat je hem snel kunt pakken door de muurbevestiging. Eerste indruk was dat hij wel wat zwaar in de hand aanvoelt maar daar wen je snel aan. Zuigkracht is erg goed! De automatische stand zorgt ervoor dat hij zich aanpast aan het vloeroppervlak, erg handig! Ook zeer wendbaar en ondanks dat de mond vrij hoog is en wij daardoor net niet onder de kachel konden komen, haalt het wel alles onder de kachel weg. De knikarm is voor ons niet echt een toegevoegde waarde. De opzetstukken zijn handig en ook snel vast te klikken.
Groot voordeel is ook dat onze kinderen zelfs willen stofzuigen nu, ze vinden het makkelijk om te doen. Ook de caravan, auto gaan moeiteloos. Let wel op dat je niet alleen het bakje leegt maar ook het filter goed uitklopt. Ik verbaas me er nog steeds over hoeveel stof daar in omgevangen wordt.
Persoonlijk vind ik het nog best een bedrag wat de stofzuiger moet kosten maar mijn indruk is positief.